Amerikaner leter etter ungdomvenninne fra Bergen

Amerikaner leter etter ungdomsforelskelsen i Norge.

Amerikaner leter etter ungdomsforelskelsen i Norge.

Han var ung og forelska, den unge amerikaneren som bodde i Norge for 45 år siden. Nå har han lyst til å vite hvordan det gikk med ungdomsforelskelsen.

Onsdag 04.03.2015  Av Tore Strømøy

Amerikanske Raghu etterlyser en norsk jente han møtte da han bodde i Norge i perioden 1969-1971, altså for 45 år siden. Han forteller at han dengang var bare 17 år og var veldig forelska. Jenta var fra Bergen og han mener å huske at hun het Anne Folke Shroeder Jacobsen. Raghu tror kanskje hun kan ha skiftet navn nå, men hadde hatt veldig lyst til å få kontakt, om Anne ønsker det da.

Hva skjedde med henne?

-Jeg har lyst til å prøve å få kontakt igjen, sier amerikaneren. Anne dro til et mindre sted i nord-Norge for å gå på skole, husker han. Årsaken til at han begynte å tenke på sin gamle venninne var at han så en film fra nord-Norge. Da han så den flotte naturen husket han både hennes ytre og indre skjønnhet, som han smilende beskriver det. Også at hun likte naturen og stillhet. Torill amerikanske slektning sier at Raghu er en snill og hyggelig mann, så derfor synes han det kunne vært hyggelig om han kunne få kontakt med venninna igjen etter alle disse årene.

Vanskelig å finne

Jeg har forsøkt både å spørre gamle bergensere og søkt rundt på nettet, men uten resultat, sier Torill Enge. Har dere mulighet til å hjelpe eller gi råd?

 

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Amerikaner leter etter ungdomvenninne fra Bergen

  1. Torill Enge sier:

    Min amerikanske slektning opplyser at kameraten, som han møtte via felles yoga-interesse, hadde tatt yoga-navnet Raghu Rama. Hans fødenavn er James Korallis. Dette er sannsynligvis navnet ungdomsvenninnen Anne kjente ham under.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *