Leter etter fotograf Otto fra Düsseldorf og Vardø

Husker du Otto som var mye i Vardø på 60 og 70 tallet?

Husker du Otto som var mye i Vardø på 60 og 70 tallet?

Mandag  13.04.2015    Av Tore Strømøy

Kan du hjelpe med å finne Otto fra Düsseldorf som oppholdt seg mye i Finnmark på 60 og 70 tallet?

Stig Bjørklund-Rasmussen lurer på om Tore på sporets tilhengere kan prøve å hjelpe han med å finne etterkommere av et tysk par fra Düsseldorf. Han kjenner ikke etternavnet, men mannen het Otto og kona Margot og de to var født rundt 1930 og var venner av Stigs foreldre.

-De var venner av vår familie i Vardø i årene 1965 – 1975, forteller Stig.  Otto var flink å ta bilder og filmet endel i Vardø med kameraet sitt. Jeg husker han hadde trefot, protese og kjørte i en  lys Mercedes sedan, forteller han.

Stig ønsker hjelp tl å komme i kontakt med Otto og frue, eventuelt deres familie. – Jeg har lagt ut bildet og etterlysning på fire nettsteder i Dusseldorf, uten resultat, sier Stig som forteller at det først og fremst er på grunn av filmene og bildene som ble tatt i Vardø han ønsker kontakt.

-Jeg vet at han tok bilder og film av oss ungene da vi var små, og håpet er at familie av Otto har tatt vare på dette, sier Stig.

Husker du, eller har du hørt om Otto som dro rundt i Vardø og tok film og bilder i 1965-75, eller har du kjennskap til familien hans?  Send oss en mail.

 

Tore på sporet:   tore@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *