Ruth Breens historie slo Tora Bergers VM gull

Ruth Breen på sin fars grav i Tyskland.

Søndagens episode med Tore på sporet, ble sist ukes mest sette tv-program i Norge. Hele 1.118.000 seere benket seg foran tv’n for å se krigsbarnet Ruth Breens historie. Dette er årbeste for serien, og første gang programmet slår Nytt på nytt.

Det hjalp verken med Nytt på nytt eller norsk gullrush i VM i skiskyting. Verken Jon Almås, Tora Berger eller Emil Hegle Svendsen kunne hamle opp med pensjonist Ruth Breen fra Oppdal. For for første gang i år er Tore på sporet Norges mest sette tv-program. Historien om krigsbarnet Ruth gjorde sterkt inntrykk på folk, og Tore på sporet fortsetter å samle store seermasser. Tidligere har programmet blitt slått av Nytt på Nytt, denne gangen var Tore på sporet størst, selv om det ikke var med mange tusen.

De største denne uka er:  1. Tore på sporet   1.118.000    2. Nytt på Nytt    1.116.000   3. Norge Rundt   999.000   4. VM skiskyting fellesstart   943.000

Dette innlegget ble publisert i Medieomtale. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Ruth Breens historie slo Tora Bergers VM gull

  1. Det var en veldig rørende historie som ble sendt i går kveld. Topp programleder. Trist for henne som aldri fikk møte sin far. Takk for mange fine programmer Tore Strømøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *