Nesten 1.1 million så Anne møte mor i USA

Tore på sporet holder stand som ett av Norges mest populære tv program. I går fulgte 1.078.000 personer med på Anne Landsverks reise til Virginia for å finne mor.

Det er nøyaktig samme antall som på premiæren sist søndag. Og det er vi selvsagt veldig fornøyde med. Tore på sporet er på andreplass på seerstatistikken denne uke, kun slått med noen få tusen av publikumsmagneten Nytt på Nytt. Historien om Anne Landsverk som i mange år har lett etter sin biologiske mor gjorde tydeligvis inntrykk. Vi har også denne gangen mottatt mange hyggelige meldinger fra seerne, som bekrefter at våre seere liker våre historier.

Anne og mor Patricia på tur i Washington

Hvor var pappa?

Mange har lurt på hvorfor vi ikke fikk møte Annes biologiske far. Til det kan vi si at vi har lett etter han, men ikke klart å finne mannen. Det er mange år siden, og han kan være hvor som helst i dag. Det er jo lov til å håpe at han en dag dukker opp, men det viktigste denne gang var å finne mora. Nye saker fortsetter å strømme inn. Det vil ta noe tid før dere får svar, da redaksjonen er veldig liten. Med bare programlederen til å svare både på nett og på mailer og brev, sier det seg selv at det vil ta litt tid. Men alle får svar.

Dette innlegget ble publisert i Programomtaler. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Nesten 1.1 million så Anne møte mor i USA

  1. per haugen sier:

    Hei Tore ! Kjempefine program. Jeg synes historier fra krigen er best. Spesielt den med den russiske fangen som ble gift i norge og bodde på lillehammer. Hvor kan jeg få kjøpt den videoen ? Mvh Per Haugen Hurdal

  2. Anette sier:

    hun fortjente at du sparket henne i ræva, så hun knakk halebeinet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *