Annes drøm om sin biologisk mor

Tobarnsmamma Anne Landsverk (47) fra Oslo var publikum under en innspilling av Tore på sporet. Hun hadde planlagt å be Tore Strømøy om hjelp til å finne sin biologiske mor. Men motet sviktet, og hun forlot studio uten å snakke med Tore. Anne er hovedperson i søndagens Tore på sporet.

Anne Landsverk fikk en stor overraskelse da hun i voksen alder bestemte seg for å finne ut hvem som var sine biologiske foreldre. Siden hun var adoptert fra et barnehjem i Oslo, regnet hun med at mora var norsk og at hun bodde ett eller annet sted her i landet. Derfor kom det som et lite sjokk, da hun fikk lese at mora var fra USA. Hun hadde kommet til Oslo på forsommeren i 1965, og i juni ga hun liv til en liten jente. Barnet ble like etterpå gitt bort til adopsjon, og mora hadde reist tilbake til USA igjen.

Etter å ha lett selv i flere år, uten å finne noe som helst, bestemte Anne seg for å forsøke å komme i kontakt med Tore på Sporet. Og da søsteren til en venninne av henne skulle være med i programmet, så Anne sin sjanse til å snakke med Tore Strømøy. Hun satt blant publikum da Renate fra Rena møtte sin greske far og bror. Planen var å snakke med Tore når opptakene var over. Men da sviktet motet. I stedet for en prat, la hun papirene sine på Tore pult og dro.  Men Tore fant papirene. Slik begynte historien om jakten på Annes Amerikanske røtter.

Dette innlegget ble publisert i Programomtaler. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til Annes drøm om sin biologisk mor

  1. Det er et av de fineste og mest rørendes program jeg vet om. Stå på Tore og du er helt fantastisk. Jeg sitter og snufser og har klump i halsen hele progammet nesten og vi trenger noe slikt i all den tv elendighet med vold og krim som er i dag. Skulle vært flere slike som deg Tore

  2. astrid sier:

    Det blir spennende å se programmet. 🙂

  3. Anette Schiøll sier:

    Gleder meg til å se Anne’s reise!

  4. Cecilie sier:

    Hei Tore,

    Hva het det stedet du presenterte i dagens sending? Nydelig feriested.

  5. Henry Munkejord sier:

    Hei Tore
    Mange av de sakene du etterlyser, kan du muligens komme et skritt nermere en løsning, om du søker medlemskap og legger dem ut på » Sjøfolk i utenriksfart»
    Vi er ca 8500 medlemmer, mange av oss begynnte å seile i 50 åra og etterhvert senere.
    Mvh Henry

  6. Anne Schmitt sier:

    Hei.jeg så programmet ditt på tv-en ikveld at Anne fant sine røtter i U,S,A.jeg synes
    det var et rørende program.Skulle ha skrevet inn til deg for lenge siden,men motet har
    sviktet hver gang.Jeg er også født i Norge ,men slekta er i U.S.A.Dem har ikke jeg sett
    kun på bilde.Jeg ønsker lykke til videre med flere flotte programmer.
    mvh Anne fra Vestre Gausdal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *