Kjemperespons på Tanyas store Norgesreise

Premieren på Tore på sporet 2013 ble sett av 1.078.000 seere søndag kveld, og mange har også sett programmet på nett og på reprisene. Dette er den nest beste åpningen Tore på sporet noen gang har hatt.

Programmet om Tanya fra Australia som møtte sin pappa Harald i Norge ble ukas nest mest sette program i Norge. Og rekasjonene etterpå har vært mildt sagt overveldende. I løpet av første program fikk vi 11.000 nye facebookvenner, og tilbakemeldingene har strømmet inn på fra alle kanter. Jeg tror faktisk ikke jeg har opplevd maken til respons på et innslag noen gang. Det varmer selvsagt oss få som jobber med prosjektet. En mann skrev at han ikke ville ha lisenspengene tilbake, han ville heller betale mer.

For Tanya og Harald har det også vært hektisk etter programmet. Hilsener både på telefon og nett har haglet inn. Tanya forteller at da hun var på butikken i går, fikk hun klem av flere damer som hadde sett programmet. Hun har også fått mange nye venner på facebook, og invitasjoner til å besøke folk andre steder i Norge. Nordmenn er fantastiske sier hun, og hilser og takker alle. For meg har det også vært hektisk. Vi har fått inn bortimot 100 nye saker, og meldinger og mailer detter inn hele tiden. Det er selvsagt veldig koselig, men det vil ta noe tid før alle får svar siden det bare er jeg som er her og kan svare.

Også før programmet var det hektiske dager. Jeg følte meg nesten som en popstjerne der jeg reiste mellom alle mediene som ville høre om den nye serien. Jeg har besøkt Nitimen, Kveldsåpent, P3 morgen, P4s radiofrokost, VG, Dagbladet, Aftenposten og Adresseavisen. I går deltok jeg i NRKs Midtnytt, som er lokal nyhetssending for Trøndelagsfylkene. Så jeg bare takker og bukker for både alle koselige tilbakemeldinger, og til de som lot meg få være med og fortelle at Tore på sporet nå er i gang.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Kjemperespons på Tanyas store Norgesreise

  1. Dette er det beste programmet som har vore på kanalen nokon gong. Stå på vidare, eg gledar meg, eg veit også om mange andre som gledar seg til fortsettelsen og til eit nytt program. Stå på vidare !!!!

  2. Liv Marit Dalen Goldstein sier:

    Dette var så fantastisk koselig! Jeg har sett programmet flere ganger nå, og jeg er så glad på familiens vegne! Vil hilse så mye til Harald og Tanya og resten av familien- Jeg vokste opp i Hovet og gikk i klasse med Erling i åtte år. Hognerudguttene var (og er) noen kjempesnille og kjekke gutter da de var små, og det ser ikke ut til at det har forandret seg. det ser også ut som de gode egenskapene er ført videre i neste generasjon!
    Jeg har selv vært med på å finne min eksmanns bror i Australia etter noen og tjue år, så jeg vet litt om hvordan det kan være. Men jeg synes likevel denne historien var veldig spesiell, og er veldig glad for at noen som virkelig fortjente det fikk oppleve det.
    Hilsen Liv Marit

  3. Heidi Nommels sier:

    Hej Tanya
    Jeg så programmet med dig, i går hvor du fandt din Far. Jeg græd og det ligner mig ikke. Jeg synes det er det bedste jeg har set meget længe…Jeg er så glad på dine vegne. Jeg er selv 59 år og har 3 børnebørn på (14, 8 og 3 år) . Som jeg for alt i verden ikke vil undvære…..Jeg har en søn på 29 år og en dejlig svigerdatter….

    Jeg er selv ugift og hvis din faqr var/er ledig og boede i min nærhed ville jeg kontakte ham. Han er lige den mand med følelser jeg søger. Smiler lidt nu… Det er jo ikke noget som vil ske i virkeligheden og møde ham…Men drømme må man godt.

    Jeg har selv to halv søskende som jeg ikke kender…..
    Min far er i familie med den berømte komponist Eward Grieg. Jeg mener at det er min tip oldefar.. Min farbror hed også Eward Grieg Nommels, min far hed Palle Nommels.

    Jeg har aldrig været i Norge og det kan jeg se er en stor fejl…..Hvor er der skønt i Norge. Mit største ønske har altid været at komme til Autralien og fejre jul der…..
    Jeg bor i Danmark og du må meget gerne skrive igen til mig. Jeg kunne ikke lade være med at skrive til dig. Da dette program greb om mit hjerte så du tro det er løgn…..
    Alt godt til dig og din familie, hvor ville jeg gerne møde jer alle sammen…..

    Kæmpe knus fra Heidi Nommels Danmark

  4. frede veng nommels rasmussen sier:

    vi bor her i brande i Midtjylland, og er også en del af den store Nommels familie.
    min mor (Nina Grieg Nommels) er født i Odense , hvor hendes bedstefar var læge.
    hans far flyttede efter krigen i 1864 fra Eiderstedt til København, da Eiderstedt jo gik tabt ved denne krig.og da han var staller(dansk embedsmand) måtte han pakke sit habengut.

  5. wyaxkmbsqef sier:

    HwI2lu oxruuytgwtxl, [url=http://thomnxoymfsv.com/]thomnxoymfsv[/url], [link=http://hjpfskxkcksb.com/]hjpfskxkcksb[/link], http://sfscqkgcthvt.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *