Stem på Tore til Gullruten

Se og Hør oppslag 1

Tore Strømøy er også i år nominert til Gullruten i den gjeveste klassen «Folkets TV-pris». Sammen med 20 andre skal han kjempe om å gå videre til finalerunden for programmet «Det må jeg gjøre før jeg dør». Vær med å stem fram Tore ved å sende en eller flere SMS med kodeord TVFAVORITT 11 til 2255.

En stemme koster 1 krone. Du kan stemme helt fram til tirsdag 10 mai.  I fjor var Tore i finalen i Bergen, men da var det Lars Monsens uten grenser som stakk av med prisen. Det er Se og Hør som står for denne avstemmingen.

Dette innlegget ble publisert i Medieomtale. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til Stem på Tore til Gullruten

  1. Tore er den beste og mest naturlige programlederen ever!!! Tenk å hjelpe emennesker med så viktige ting som han gjør!!!

  2. linn camilla sier:

    la tore hjelpe familier sammen og lage oss et godt tvprogram , dette programe går ikke av moten det blir bare mer og mer poppulert.

  3. Jan Erik Gruer sier:

    Vi gleder oss for hver gang Tore er på sporet av et eller annet. Det blide åsyn og den blide mannen ( gutten ) setter oss i spenning. Flotte reiseskildringer. Derfor stemmer vi på Tore under Gullruten 2011.Stå på, du er en flott kar.

  4. Hei Tore
    Lurer på om du hvet noe mer i saken om Jan Trygve Thon og hans datter i Brasil?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *