Tore på sporet igjen

DSC_4357

Tore på sporet er igang igjen. Redaksjonen er nå i full gang med en ny serie på ti nye programmer, og vi har allerede vært ute på to reiser. Bildet viser Tore sammen med fotograf Øyvind Olsson og lydmann Remy Samuelsen på jobb i Australia forleden. Følg med oss på bloggen!

Dette innlegget ble publisert i Programomtaler. Bokmerk permalenken.

15 kommentarer til Tore på sporet igjen

  1. Ingrid sier:

    hvor kan man melde seg på?

    • lisbeth W. antonsen sier:

      Hei, vi er 3 som skriver en sleksbok, men det er en gren vi har prøvd i 3 år for å finne.kan vi spørre deg om du vet hvordan vi går fram?? Hver gang vi er et skritt videre er de døde og så står vi der igjen….Det er min bestemors søster som imigrerte til N .Y. i 1911 Jeg skriver ikke hvor langt vi er kommet før jeg vet om jeg vil få et svar på denne henvendelsen, Takker på forhånd lisbeth

  2. Skulle ønske å få treffe etterkommer etter enken som betalte fars sykehusopphold i 9 mndr. etter kullgruveulykken i staten Pennsylvania. Hvilket sykehus det var på 1920-30 tallet??, men far omtalte ofte Pittsburgh og Philadelphia. Det hadde vært interssant å få oppleve en kullgruve fra den tiden. Hans kjeble ble min lykke.Mainy K.W.Horgen

  3. Morten Lüthcke sier:

    Jeg har slekt i USA som jeg ikke har sett siden 2000. Dessverre vet jeg ikke hvor i landet de er. Hadde vært veldig hyggelig om jeg fikk møte dem igjen, spessielt etter at jeg er blitt avhengig av respirator.

  4. kathrine thilstad sier:

    Vil ha Tore på Spore tilbake

  5. Hallo der. Har ett lite ønske og en stor drøm.. Ikke bare for meg, men også for faren min.. Vi hadde planer om og reise til Østrike for og finne familien hans der. Han var tyskerunge og hadde ett stort ønske om og se hvor faren hans kom fra. Han viste hva han het, men vi rakk aldri og reise før pappa desverre døde av kreft etter kort tids sykdom. Jeg lovet han like før han døde at jeg skulle gjøre det jeg kunne for og finne familien hans der nede, men har ikke så mange opplysninger og gå på desverre. Lovet også at jeg skulle ta denne reisen for han. Kan dere være så snill og hjelpe meg med dette?? Eneste jeg vet er at farfar het Anton Lendl og var i Norge unger krigen.
    Merethe

  6. Rebekah Helmersen sier:

    Min bestefar ligger nå for døden og min far fikk nå for noen dager siden vite at han har en store bror i Japan som han aldri før har hørt om. Foreløbig har vi ikke navn, adresse/ sted, årstall eller noe lignende. Rettere sagt; ikke nok informasjon overhode til å kunne finne han på egen hånd. Det hadde vært utrolig fint om vi kunne fått hjelp til dette!

  7. linn camilla sier:

    Jeg ville gjerne ha funnet en som heter ib sørensen, han skal ha giftet seg i arendal kirke med unni marion.

    Ib sørensen (Farfaren min ) yrke: baker eller maler. Fra danmark.
    Unni Marion 17-11-43 til 29-4-88 (Farmor min) foreldrene hennes var olav meidel larsen og mario meidel larsen. Unni Mario ligger begravet ved vegustal kirkegård.

    Unni Marion var da min fars mamma, han heter John Olav Sørgjerd , dette navnet fikk han fordi unni bodde /gift sammen med Dagfinn Sørgjerd, da Unni gikk bort adobterte Dagfinn Unni sine barn som hadde bodd der deri blandt min far.
    Så dagfinn har alltid vært som en bestefar for meg men , jeg vil gjerne vite litt om den ekte siden til min far.

    Kan noen hjelpe meg eller vet noen noe mere om dette en meg 🙂

    Gjerne send en mail linncamilla@live.no

    MVH

    Linn Camilla Sørgjerd

  8. Mariana Irene Ski sier:

    Jeg har en stor familie i Romania jeg aldri har møtt før. jeg vet at moren min og resten av familien min er der et sted, men jeg aner ikke hvor. det betyr veldig mye for meg å møte min mor så jeg håper dette kan komme i oppfyllelse.

  9. kathrine thilstad sier:

    kommer du tilbake snart

  10. marcus sier:

    Kan eg få hjelp til og finne pappaen min eg blei født i april og hadde hannn bare ved min side i de 2-3 første månedene visst tore på sporet kan hjelpe så send ein e-post til marcus-her-98@hotmail.com

  11. Fredrikke sier:

    Når kommer disse episodene på TV-skjermen?

  12. mina sier:

    kommer sendingene fra 2011 på nett tv?

  13. Kari Elise sier:

    Tenk om vi kunne finne slekten i Sør Afrika.Mammas onkel gikk iland der for over 100 år siden

  14. Tone Cathrine Hartz sier:

    Jeg har opplysninger når det gjelder Unni Marion Sørgjerd, men e-posten funker ikke. Hvis noen kan gi meg kontaktinfo på Linn Camilla Sørgjerd mottas det med takk.

    Tone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *