Kjemperespons på Solveigs tur

DSC_2040

Lørdag fikk tv-seerne være med da Solveig Espedal fra Vikeså i Rogaland fikk sin store drøm oppfylt. Turen fra Sverige til Røros engasjerte følelsene hos folk. Mange forteller at de ble voldsomt rørt over å se Solveig reise tilbake i tid, sammen med forkjørerne. Og målingen registrerte 814.000 fornøyde seere. Les seernes dom:

Reaksjonene er mange. her er noen:  

-I kveld hadde du et fenomenalt program som måtte røre alles hjerter,jeg er oppvokst akkurat i lignende omgivelser,gård med hester og inær kontakt med naturen,vinteren med gjensnødde veier med stri synnavind og innever.Sommeren med slåttånn og seterliv ,en herlig oppvekst.All honnør til programmene dine

-Så det på nett-TV sent i går kveld – så fint programm!!! Synes nesten jeg kjente lukten av svette hester, husker den fra min barndom på Østlandet, da det var hesten som stod for tømmertransporten i skogen – kvae og hestesvette kombinert med gnistrende iskulde, det er noe for en Nordmann det ;0…

-Du gjenskaper det samfunnet og følelsene folk tror de ikke har tid til lenger. Takk!

-Jammen ble det litt tåredrypp i kveld og ,, men ett så fint program og fin tur ,,dette likte jeg ,,,,

-Et kjempeflott program. Og komme til Røros på hest må jo være en opplevelse. Røros på vinteren er er best. Tar gjerne en kanefart der på vår årlige tur før jul. Anbefales.

DSC_2043

Dette innlegget ble publisert i Det må jeg gjøre før jeg dør. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Kjemperespons på Solveigs tur

  1. Flott at du lager dette programmet. Hun så så lykkelig ut der hun satt godt pakket inn i sleden:)

  2. Eit kjempe fint program. Var så fint laga. Å eg veit at det er noko av det mest fantastisk Solveig har våre med på. Me som kjenner henne unte henne det så mykje at det kan mest ikkje beskrivst.Nå vil me bare at ho skal forsetja å gleda seg. Har nok sett på facebook at barnebarna har skreve de har verdens tøffast FARMOR.
    Hipp hipp hurra
    Masse helsingar frå Alice

  3. Solveig Espedal sier:

    Takk, Alice:-) Er det rart eg stråler? Denne reisen var 110%fullklaff, frå start til mål. Skuldrene senka seg og alt var bare godt. Langt inne på iskalde vidda der stillheten er så intensiv, kan faktisk høyre den, bare brutt av skåk-klokke-klang, knirkende sledemeier, hestehovens jevne takt og ferske jervespor i snøen. Sosialt samhold blant alle:-)Nesten for godt til å vere sant at eg fekk oppleve denne turen. Tusen takk Tore!:)

  4. Gerd Moxnes Lund sier:

    Et kjempeprogram. Det er første gang vi, min mann og meg, passet på å få se programmet i reprise også. Jeg kan se det enda en gang. Det sier mye. Takk til Tore og hele hans «kompani.»

  5. Arwidi sier:

    Jo de5 den he4r tiden ff6rsvinner, som all tid. Ne4r Du e4r 60 e5r ( eller tidigare) se5 kan Du le4ngta efter tiden med sme5barn. Man glf6mmer le4tt det jogbiba. Ibland kan jag dock fundera f6ver hur man orkade. Men man kunde ju ge5 direkt fre5n en fest till skola eller jobb de5 man var ung och rask! :-)De4rmed inte sagt att man inte fe5r klaga. Jag brukar klaga hf6gt ff6r mej sje4lv ibland. Re4tt skf6nt!Goa bilder! Speciellt den sista med glorian! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *