Bonusmateriale 29.01.2011

[kml_flashembed movie=»http://www1.nrk.no/nett-tv/data/jw/NRK_JW_425_utenstat.swf?file=http://pd.nrk.no/nett-tv-stream/stream.ashx?id=706740&type=mp4&image=http://blogg.nrk.no/torepasporet/files/2011/01/rybak-500×281.jpg» width=»499″ height=»281″ wmode=»transparent» allowfullscreen=»true» /]

Se hele intervjuet med Alexander Rybak.

Dette innlegget ble publisert i Bonusmateriale, Det må jeg gjøre før jeg dør. Bokmerk permalenken.

20 kommentarer til Bonusmateriale 29.01.2011

  1. Jorunn sier:

    For et fantastisk intervju!!!! Virkelig interessant.

  2. Laila sier:

    Jeg har sett mye til Rybak, både på scenen og litt utenfor – sett det som er å se av intervjuer – og dette er etter min mening det beste og kanskje ærligste intervjuet som noen gang er vist. Takk!

  3. M E sier:

    Et flott intervju! Med gode spørsmål, interessante og kloke tanker, refleksjon og oppriktighet. Tusen takk!
    Det er synd at ikke hele intervjuet ble vist i programmet, men kanskje det kan bli sendt som reprise?

  4. Tessa La sier:

    Behagelig å høre på, interessante refleksjoner og kloke ord fra en ung mann som har opplevd mer på kort tid, enn de fleste vil oppleve gjennom et helt liv. Og som utviser en mellom-menneskelig forståelse og sjølinnsikt som normalt krever mer livserfaring enn det hans unge år tilsier. Imponerende. Takk til både journalist og intervjuobjekt for en fin opplevelse.

  5. Laila S sier:

    Tusen takk for et utrolig fint intervju! Takk til Tore fordi han gir Alexander tid til refleksjon og følge tankerekker fullt ut – uten å måtte være ‘kjapp & kjekk journalist’ – det er sjelden vare. Støtter forslaget om at dette sendes som et eget program!

  6. Patrizia sier:

    Takk for den vakre og veldig rørende intervju!

  7. Jitka sier:

    En av de beste intervjuene jeg har hørt. Takk Tore for interessante spørsmål og spesielt for plass du ga ham å uttrykke sine egne meninger. Dette interwiev med Alexander var mye bedre, enn de fleste av alt vi hadde sjansen til å se. Godt jobba. Alexander, bare holde seg hvem du er, vi elsker deg.

  8. HildeB sier:

    Takk for at dere la ut dette! Det er så godt å se/høre et «langsomt» intervju der intervjuobjektet får lov til å snakke ferdig og får fullføre sine resonementer. Dette møtet med Alexander Rybak viser at han er langt mer reflektert enn hva de «kjappe» intervjuene gir intrykk av.

  9. Marit O sier:

    Dette var et veldig bra intervju. Jeg håper NRK kan vise det i sin helhet. Det hadde vi alle hatt godt av å se. Veldig interessant.

  10. Marius sier:

    Hei!
    Enig med damene over her, fikk et godt inntrykk av Alexander i dette intervjuet, sjelden han får annet fokus i media enn på damehistorier og rare utsagn gjerne tatt ut av sammenhengen og tolket på verst mulig måte. Takk!

  11. Venche sier:

    Jeg er enig med de over her. Dette var et veldig bra intervju. Så kjekt å oppleve en intervjuer som ikke legger ordene i munnen på intervjuobjektet eller avbryter. Det hadde vært kjekt hvis hele intervjuet kunne bli sendt på tv en gang, det er sikkert mange som ville synes det var interessant.

  12. Gro Hauge sier:

    Dette er det beste intervjuet jeg har sett. Han virker langt mer voksen og reflektert enn jeg har fått inntrykk av tidligere.Støtter absolutt forslaget om å sende hele intervjuet på TV. Da tror jeg at mange hadde fått et helt annet inntrykk av han enn det de har idag.

  13. Izabela Wi?niewska sier:

    Alexander ser ut til å være syk og sliten: ( I Love You Alex!!

  14. Izabela Wisniewska sier:

    Alexander Rybak & Malin Johansson «Let’s Dance» »Purple Rain»

  15. Vanja :) sier:

    tusen tack för intervjun! 😀 Den var jättebra! 😀

  16. Chanita sier:

    Kjempe intervju! Bør absolutt vises på NRK! Jeg skal definitivt se på!
    Stakkaren ser litt sliten ut nå. Godgutt han 🙂

  17. Karoline sier:

    Så utrolig bra intervju, som jeg har sett veldig mange andre og har sakt her! 🙂 Ett av de beste, jeg faktisk har sett med Alex.. og enderlig får han prata ordentlig ut, og får tatt seg godt tid, til og svare på spørsmåla.. Utrolig bra… Bare dumt ikke hele intervjuet ble vist på tv da.. Men bra det kom i nettutgave, værtfall! ^^

  18. HildeB sier:

    Jeg gir min fulle støtte til dere som ber NRK om å sende hele intervjuet! Dette er kort og godt et alt for godt intervju til å ligge gjemt i en blogg!

  19. Gesine sier:

    Endelig et ordentlig intervju, med interessante spørsmål!!! Kjempebra at han virkelig fikk tid til å snakke og si sin mening. TUSEN TAKK for det.

  20. Vigdis Bolstad sier:

    Flott og veldig utdypende intervju!Så herlig at Strømøy gir Rybak tid og sjansen til å være seg selv,og ikke legger ord i munnen på ham eller prøver å ta over som mange andre i media ofte gjør!Vil ellers takke for alle flotte programmer Strømøy har laget og lager!Mer.mer,elsker de varme og flotte portrettene av mennesker han lager!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *