Liv Unni og Geparden ble vinner av fotokonkurransen!

livunnicheetahs1BILDE: Liv Unni Sødem vant vår fotokonkurranse med ett av sine gepardbilder fra Namibia.! Se vinnerbildet lenger ned i artikkelen.

Juryen har talt. Vinneren av vår uhøytidelige fotokonkurranse «Ditt beste reisebilde» ble Liv Unni Sødem. Hennes bilde fra et besøk i Namibia, ble enstemmig plukket ut som vinner.  Når får Liv Unni en premie fra «Tore på sporet» i posten med det aller første, for bildet av jenta og geparden. Se vinnerbildet lenger nede i artikkelen.

I mai i år utlyste vi en uhøytidelig fotokonkurranse her på bloggen. Vi ba folk sende oss bilder av seg selv, tatt på reise rundt om i verden. Vi fikk inn en god del bilder, fra mange verdenshjørner. Flere ble også publisert her på bloggen vår. Nå er det på tide å plukke ut en vinner. Og vinnerbildet ser dere under. Juryen var ikke i tvil.

livunniandcheetah2Dette er vinnerbildet! Liv Unni og Geparden. Et fantastisk flott foto, sier juryen.

Jenta på bildet er Liv Unni Sødem fra Oslo, som sendte oss to bilder av seg selv fra Afrika. I en mail til oss skrev hun: «Det er fra en helt fantastisk opplevelse i Namibia for noen år siden. Jeg hadde lenge hatt en drøm om å jobbe som frivillig enten med dyr eller mennesker, og den gangen ble jobb med dyr i Afrika. Jeg reiste på Noah’s Ark gjennom x-plore i Norge, og det er uten tvil min beste reise. Legger ved to bilder, rett og slett fordi jeg ikke klarer å velge.»

Juryen falt for begge bildene, men kåret profilbildet av Liv Unni som vinneren. Nå får hun snart en overraskelse i posten fra Tore-redaksjonen. Vi gratulerer vinneren, og takker alle som sendte inn bidrag.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *