Vil du la tv-seerne vite din hva din store drøm er?

Tore drømmer omBilde: Send oss din drøm og et bilde. Så blir du kanskje med i den nye tv-serien

På nyåret starter Tore Strømøys nye tv serie «Det må jeg gjøre før jeg dør». Ett av  innslagene er å fortelle hva folk drømmer om å gjøre, til inspirasjon for andre.  Så nå har du en sjanse til å få ditt ønske lest opp i programmet. Send oss et godt bilde av deg selv, og skriv ned det du har mest lyst til å gjøre.

Vi har i den nye serien plukket ut noen som får sine drømmer oppfylt. Ting de har drømt om å gjøre lenge. Men vi har også lyst til å vise seerne bredden i hva folk ønsker å gjøre «før de dør». Derfor ber vi nå om hjelp fra dere. Har du et sterkt ønske som du vil dele med andre, send oss en mail med navnet ditt, hvor du bor og hva det er du drømmer om å gjøre før du dør. Send også med et bilde av deg selv. (Helst jpg bilde i brukbar størrelse)

Redaksjonen kommer til å plukke ut en del av drømmene fra dere, som da blir presentert i programmet. Med navn, bilde, hjemsted og ønske. Vi håper dette kan være til inspirasjon for andre som ser på. Du trenger ikke gjøre det så vanskelig. Et eksempel : «Anne Knutsdotter, fra Dovrefjell, vil gjerne bo ett år på Hawaii før jeg dør.»  Vanskeligere er det ikke. Send med et godt digitalt bilde av deg selv, der ansiktet vises godt. Gjerne portrettbilde.

Alle bidrag sendes  tore@nrk.no   og mailen merkes   «Mitt ønske… »   Eller pr brev til : «Det må jeg gjøre før jeg dør», NRK Tyholt, 7005 Trondheim

Dette innlegget ble publisert i Programomtaler. Bokmerk permalenken.