Liss Inger søker venninne Else Berit Fjøreide

Liss Inger

Liss Inger Wahl, fra Hammerfest i Finnmark (bildet) trenger hjep til å finne en jente hun ble kjent med på midten av 1980 tallet. Hun het dengang Else Berit Fjøreide. Else Berit flyttet senere tilbake til Bergen, giftet seg og fikk nytt navn. Kan du hjelpe Liss Inger med å gjenopprette kontakten?

Liss Inger Wahl skriver:
På midten av 80-tallet ble jeg kjent med en jente fra Bergens området, den gang het hun Else Berit Fjøreide. Vi hadde mye gøy til hun flyttet tilbake til Bergen, men hun kom på besøk hver påske noen år etter. Vi holdt kontakten i mange år etterpå, det siste jeg hørte fra henne var at hun hadde giftet seg, tok et nytt etternavn og det er dette jeg ikke husker.
skulle gjærne kommet i kontakt med henne igjen.

Kort beskrivelse: Kort lyst «Dianasvis», fargede briller siden hun hadde et glassøye, smilende og blid. Har desverre ikke bilde av henne, men kan legge ved et av meg, kansje hun kjenner meg igjen om hun ser etterlysningen.
Håper å finne henne igjen da jeg har tenkt mye på henne de siste årene.

Hilsen Liss Inger Wahl som nå bor i Kristiansand.  Tips sendes på mail til tore.paa.sporet@nrk.no . Vi videresender til Liss Inger. Vi rekner med at våre lesere løser denne fort 🙂

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.