Søker barn og etterkommere etter Birger Engelien fra Toten

soskebarntreff

Bildet: Etterkommerne etter Birger Børresen ber om hjelp til å finne en ukjent sønn av Birger.

Marie og Birger Engelien Børresen fra Toten hadde 6 barn. Men nå har slekta opplysninger som kan tyde på at det finnes flere grener av familien som de i dag ikke kjenner identiteten til. Dette gjelder barn av Birger Engelien, som han het dengang. De opplysninger de har tilsier at det kan være en gutt født i perioden 1921-1923. Kan du hjelpe med å finne den ukjente delen av familien Børresen?

Til sammen 17 av de 21 gjenlevende barnebarna til Marie og Birger Børresen (Birger het Engelien til etternavn fram til ca 1928)  var  helgen 27.-29.august samlet på Quality Strand Hotel, Gjøvik. Det ble en livlig helg med mye følelser i sving, da mange ikke hadde sett hverandre på 30-40 år, og noen aldri hadde møtt hverandre. Men det var ingen ting i veien med den gode kontakten, for den var der fra første stund. Bortsett fra at én bor i Sverige, og tre på Sunnmøre, så er de andre spredt rundt om på Østlandet.

Det ble mimret om både utedo og bading i Mjøsa, kaffebesøk i Lensbygda og Sletta, og ikke minst om det å tilbringe ferier hos bestemor og bestefar i Nordlia på Toten. Oddbjørg Brandal, 82 år, (midt på bildet) er den sist gjenlevende av de seks barna til Marie og Birger Børresen. Hun tok turen fra Brandal på Sunnmøre, sammen med to av sine tre barn, for å delta.

Idéen til treffet ble sådd for et par år siden, da tre av søskenbarna møttes for første gang på 30 år. Men som alltid må idéer ligge en tid i rugekasse før de blir satt ut i livet. Denne helgen ble i høyeste grad vellykket, og tanken ligger der om et større slektstreff et eller annet sted på Toten om et par år.

Marie og Birger Engelien Børresen hadde 6 barn sammen, men familien har opplysninger som kan tyde på at det finnes flere grener av familien som de i dag ikke kjenner identiteten til, dette er barn av Birger. De opplysninger de har tilsier at det kan være en gutt født i perioden 1921-1923. Birger het Engelien til etternavn før ca 1928, før han skiftet til Børresen.

Om den informasjon vi har er riktig, vil de gjerne komme i kontakt med denne grenen av familien sin, og ber om at de som vet noe kan ta kontakt med Siw Brandal Godø, enten på tlf. eller brev. (Siw Brandal Godø, 6055 Godøy,
tlf.91134541). Dere kan også sende en mail til tore.paa.sporet@nrk.no så vil vi videresende den til Siw.

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.