Søker slekt etter oldefar i Sverige

Emmanuel Andersen

Alexander René Hoel Olsen lurer på om det er mulig å finne slekt i Åmål i Sverige?  Hans oldefar kom derfra og het Emanuel Andersson (bildet) Han var født en gang rundt 1875- 1878, men flyttettil Norge i 1905.  I 1912 bodde han på en plass som heter Sylling i Lier i Buskerud. Samme år blir han far til Alexanders mormor. Senere ble han far til ytterligere tre barn. Men hva skjedde med slekta i Åmål? Har Alexander slekt i Sverige i dag?

Alexander skriver:  Emanuel Andersson byttet navn til Andersen da han flyttet til Norge. Jeg har drevet og søkt litt selv og funnet ut en del om hans familie. Emanuels foreldre het Maja lisa Andreasson  døde 82 år gammel i Rösevål i 1927. A.P andreasson døde i Århult i 1921.
 
Etter dødsannonsen på Maja Lisa står det at hun hadde 7 barn. Hva de het har jeg ikke noen opplysninger om.  Fant noen postkort fra noen venner. med navn: Familievenn A Bolin. Ingeborg og Sven Svensson i sammenheng med et bryllup, Dagmar og Jhon Wahlström  i sammenheng med et bryllup, Elin og Gustaf fra Åmål fra et postkort
   
Om noen kan hjelpe Alexander videre med søket etter svenske slektninger, send tips til tore.paa.sporet@nrk.no  så videresender vi mailene.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *