Leter etter Ingvi Luthersson, islending som flyttet til Norge

Ingi Fridthjofsson 25 Years

Bilde: Ingi Fridthjofson fra Island trenger hjelp til å finne barndomsvenn i Norge.

Ingi Fridthjofsson , Islending bosatt i Bergen, leter etter en barndomsvenn som flyttet fra Island i 1974-75.  Han het Ingvi E. Luthersson, og skulle visstnok ha flyttet til et sted på vestlandet i Norge hvor han overtok en gård. Etter 35 års leting, ber Fridthjofsson Tore på sporets tilhengere om hjelp til å spore opp kompisen.

Ingi skriver dette i mailen til «Tore på sporet» :

“Jeg leter jeg etter en barndomsvenn som flyttet fra Island i 1974/1975 til Vest – Norge. Jeg har ikke hørt fra han siden da. Han skulle sende meg sin adresse so snart han var der, men jeg har forsatt ikke sett det brevet.

Min «barndomsvenn» het Ingvi E. Luthersson når han flyttet til Norge i 1974/1975 for å  ta over en gård etter sin bestefar som nettopp hadde dødd dette året. Jeg er sikker på at han i hvert fall byttet etternavnet sitt, men husker ikke hva han sa at det var. Ingvi  er født den 31.10.1951 i Reykjavik, Island. Altså 59 år i år.

Jeg er veldig  interessert i og komme i kontakt med han og håper det er noen som kjenner denne mannen og kan gi ytterligere informasjon om han”.

Har du tips i denne saken, send en mail til tore.paa.sporet@nrk.no, så videresender vi den til søkeren

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.