Leter etter Ronnie fra "Tsampara" på Kypros

Ronnie

Nadia Kristensen var i Ayia Napa på Kypros i 1996 og 1997. Der møtte hun en ung gutt som het Ronnie (bildet) som jobbet som kelner på en restaurant som het «Tsampra». Han kom fra Bangladesh. Nå lurer Nadia på om noen nordmenn kjenner Ronnie og kan hjelpe henne med å finne han?

Nadia skriver: – Jeg leter etter en mann fra Bangladesh ved navn Ronnie (mulig han heter noe annet, men kalte seg Ronnie). Vi møtte han på i Ayia Napa på Kypros for første gang i 1996, og siste gang samme sted i 1997. Dette var i oktober måned begge åra, og han jobbet på en restaurant som het Tsampra i Ayia Napa.

Restauranten er i dag nedlagt, og der slutter alle spor. Jeg aner ikke hvor gammel han var den gangen, men han er nok over 30 år idag. Han skrev i en bok jeg har at han er «maybe you will forget me, I am just simple Ronnie, I have nothing to always stay in your mind». Saken er at jeg aldri glemte han, og vil så fryktelig gjerne finne han igjen!
Legger ved et bilde av Ronnie fra da han jobbet på Tsampra. Har noen der ute i Norges land vært i Ayia Napa på «Tsampra» før den ble nedlagt, har noen møtt Ronnie? Bor du på Kypros og vil hjelpe meg? Alt tas i mot med takk!

Har du et tips til Nadia, send en mail til tore.paa.sporet@nrk.no , så videresender vi mailen til henne.

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.