Tore- ett av tidenes 20 NRK-ansikt

tore og shaniaBilde: Se og Hør mener Tore Strømøy er ett av tidenes NRK-ansikt. Her med countrystjernen Shania Twain fra ett Tore på sporet-program.

I forbindelse med at NRK fyller 50 år 20 august, skal leserne av Se og Hør kåre tidenes NRK-ansikt. Tjue personer er plukket ut, og Tore Strømøy  er en av dem. Andre er legender som Erik Bye, Odd Grythe, Harald Tusberg, Ingrid Espelid Hovig og Knut Bjørnsen.

Det oser fjernsynshistorie av navnene som er med i denne avstemningen.Tjue kjente ansikter fra 50 år med fjernsyn i Norge. Fra Odd Grythe, Erik Bye, og Pål Bang Hansen, til yngre Fredrik Skavland, Robert Stoltenberg og Tore Strømøy. Nålevende og avdøde personligheter på rekke og rad. Og blant disse 20 skal så tidenens nr-ansikt velges.

-Det er en stor ære bare å bli plukket ut i dette laget her, sier Tore Strømøy. Mine klare favoritter er Erik Bye og Odd Grythe. Men jeg har stor sans og respekt også for folk som Knut Bjørnsen, Harald Tusberg, Trond Kirkvaag og Alf Tande-Petersen. Men jeg tror vel at en av de to første bør bli valgt, sier han.

Dette innlegget ble publisert i Ris og ros. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Tore- ett av tidenes 20 NRK-ansikt

  1. Stein Ihler sier:

    Takk for ett fint program.
    Går det ikke ann at dere lager en serie med de Personene du /dere har hjulpet og hvordan det har gått med disse.
    Mvh
    Stein Ihler

  2. Jan Fosnæs sier:

    Leste nettopp på dagbladets nettsider

    Tore på sporet skal fortsette supert .

    Det beste programmet til NRK

    Lykke til

    Jan F

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *