Liv søker Torill fra Stavanger, som hun møtte på Gran Canaria.

Liv Marifjæren

Liv Marifjæren (bildet) leter etter en jente fra Stavanger som hun møtte på chartertur til Playa del Ingles på Gran Canaria på slutten av 1970-tallet. De to reiste begge uspesifisert og havnet i en leilighet sammen. Liv mener jenta het Torill og at de bodde i et leilighetskompleks som het «Las Tartanas».

Liv skriver:  På slutten av 70 tallet jobbet jeg på Winge Reisebyrå i Bergen og en helg fikk vi et tilbud om billigtur til Playa Ingles, Gran Canaria som jeg benyttet meg av. Reiste alene og visste at  jeg måtte dele rom/leilighet med en annen. Det var slik den gangen.

 Vi mellomlandet i Stavanger, og da vi kom frem til Las Palmas ble vi som reiste uspes fordelt.  Jeg var heldig å kom sammen med en jente fra Stavanger, vi var på samme alder og vi hadde en kjempekjekk uke. Det eneste jeg husker er at hun het Torill (tror jeg nesten sikkert). Vi holdt kontakt en stund men så rant det ut i sanden.

Vi bodde i en leilighet i et Bungalowkompleks som jeg mener het Las Tartanas. Har tenkt mye på henne i alle disse årene. Så nå prøver jeg gjennom Tore på Sporet. Er det noen der ute som kjenner henne  tro? Jeg er 55 år og tror hun kanskje er 1 år eldre. Hadde vært morsomt om kontakten hadde kommet tilbake På forhånd takk

Har du et tips: send det til tore.paa.sporet@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *