Kjenner du matros Walther Berg fra Oslo? Eller etterkommere av han?

Iren Sjøvold etterlyser faren til en 76 år gammel venninne, som ønsker å besøke sin fars grav en gang i livet, og kanskje også få møte eventuelle halvsøsken. Faren het Walther Berg, kom fra Oslo og var matros. Han så sin datter kun en gang da hun var 2-3 år gammel. Walthers foreldre var aktive i Frelsesarmeen, Trefoldighets sogn i Oslo.

Ønsket om å besøke sin fars grav er blitt større og større for damen, som har følgende opplysninger i jakten på han og hans eventuelle familie.:

Han heter Walter Berg, og er matros av yrke. Han bodde i Oslo-området, muligens på Sagene. Hans foreldre var aktive i Frelsesarméen, Trefoldighets sogn i Oslo. Datteren, som han fikk med Elin Kildberg, ble født 24.12.33 i Oslo og døpt i Trefoldighetskirken 25.03.34. Walter visste om sin datter, og skal også ha møtt henne en gang da hun var 2-3 år gammel.
 
Walter døde på midten eller slutten av 70-tallet. Han bodde da fortsatt i Oslo-området. Kan noen av våre lesere hjelpe damen med å oppfylle hennes store ønske, undrer Iren Sjøvold. Har du et tips: send en mail til oss. Adressen er som vanlig : tore.paa.sporet@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *