Vebjørn leter etter sin ukjente far, fra Hobbøl sommeren 1973

Vebjørn Karterud

Vebjørn Karterud (36)  (bildet) er en av mange nordmenn som ikke vet hvem sin biologiske far er. Det eneste han vet er at mannen, som er faren hans, møtte hans mor Ragni i Hobbøl i Østfold sommeren 1973. Trolig var faren på besøk hos slektninger der, muligens sine besteforeldre. Kan du hjelpe Vebjørn med å finne faren?

Vebjørn prøver «Tore på sporet-bloggen» og Tore på sporets facebookside som et siste forsøk på å finne den faren han har lett etter hele livet. Han er en av mange nordmenn som ikke kjenner identiteten til sin biologiske far. Hans mor kan desverre heller ikke hjelpe han med noe navn. Men hun forteller at hun traff mannen som er vebjørns pappa i Hobbøl sommeren 1973. Siden dengang har hun ikke sett han.

Vebjørns mor er slett ikke alene om å ikke kjenne identiteten til sitt barns far. Tore på Sporet får inn hundrevis av lignende saker hvert år, fra fortvilede mennesker som gjerne skulle visst hvem faren er. Sjansen for at faren ikke engang vet om sønnen er stor.

Vebjørn tror også at han ligner veldig på sin far. Så nå håper han på hjelp fra Tore på sporets tilhengere. Kanskje særlig de med tilknyttning Hobbøl i Indre del av Østfold. Har du et tips om hvem denne mannen kan være, så send en mail til tore.paa.sporet@nrk.no . Kanskje kan vi løse denne saken, på tross av utrolig få opplysninger.

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *