May Britt fra Hønefoss savner venninnen Solveig Hestad

Solveig og May Britt

May Britt Odden fra Hønefoss leter etter sin skolevenninne Solveig Hestad, (bildet) fra skoleåret 1970/71. May Britt har tenkt mye på sin venninne oppgjennom årene, og nå vil hun prøve å finne henne og resten av klassen når alle fyller 50 neste år. Solveig flyttet trolig til Sverige. Kan du hjelpe henne?

Her er May Britts brev:

Jeg leter etter min skolevenninde fra 3. klasse. Navnet hennes er Solveig Hestad, og hun er født i april 1961. I skoleåret 1970/71 gikk hun i «min» klasse ved Hønefoss Folkeskole. Hun flyttet fra Gøteborg og til Hønefoss pga farens jobb. Han jobbet det ene året ved Isberg’s i Hønefoss.

Familien besto av Solveig, hennes litt eldre bror, mor og far. Farens navn mener jeg var Erling. Jeg mener også at Solveigs far var fra Hønefoss, og at hennes bestemor bodde her i byen på det tidspunktet. De bodde i St.Olavs gate 6 i Hønefoss og Solveig og jeg ble gode venner.

Etter at Solveig flyttet tilbake til Gøteborg så holdt vi kontakten i noen år pr brev. Og jeg husker også at Solveig var på besøk noen år senere. Dessverre så mistet vi kontakten. Jeg tenker stadig vekk på Solveig, og har forsøkt å søke etter henne via ulike sider på internett, men uten hell. Det hadde vært utrolig morsomt å møte henne igjen. Både fordi vi var veldig gode venninder når hun bodde her i Hønefoss, men også fordi vi nå forsøker å samle gjengen fra barneskolen til neste år, når alle «runder 50».  Håper at det er mulig å finne henne med din hjelp.

Har du tips: send en mail til  tore@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *