Tore på sporet ligger ikke i dvale

Opptak 10

Hva driver egentlig Tore på sporet-redaksjonen med når vi ikke er på lufta med programmer? Det er det mange som lurer på. Ligger Tore og redaksjonen bare og sover, eller har de noe å holde på med? Her får du svaret!

Ingen fare. For oss er faktisk sendeperiodene den roligste tiden på året. Da vi rekker å trekke pusten litt. Etter fjorårets serie, som ble en kjempeopptur for oss, er vi nå i full gang igjen. Mange tror at redaksjonen består av en hel rekke mennesker som sitter og sporer opp folk. Men sånn er det ikke. Tore på sporet-redaksjonen anno 2010 består av kun tre personer. Det er Tore, fotograf Øivind Olsson og Cathrine Astad som tar seg av alt fra å svare på brev/mailer, via reasearch til å planlegge reiser. Hun begynte i redaksjonen før jul, og er den ferskeste av oss tre.

Det nye nå er at vi jobber med to tv-serier samtidig. Både Tore på sporet og «Det må jeg gjøre før jeg dør». Førsteprioritet er den nye serien, og vi vurderer og velger ut saker nå. Mange har allerede fått en telefon fra oss, flere vil få det etterhvert. Vi skal lage 8 program, så det blir en god del som får sine drømmer innfridd. Det er selvsagt mulig å sende inn ønsker fortsatt.  For deg selv eller andre. Vi har ingen endelig deadline

Vi jobber også med nye Tore på Sporet-program, innimellom jobbingen med den nye serien. Vi har allerede løst noen saker, og vi vil reise noen turer i løpet av dette året også. Vi skal i utgangspunktet lage 8-10 nye program, som vil komme etter at «Det må jeg gjøre» har gått på lufta. Vi mottar fortsatt mange saker også til Tore på sporet, og det er fult mulig å sende inn hele tiden. Du vil da få en mail/ett brev som bekrefter at saken er mottatt. Så ringer vi om din sak blir valgt ut. Husk å send oss alle detaljer. Sender du papirer/bilder etc, så send kopier – ikke originaler.

Bloggen her og Facebooksiden vil fortsette å eksistere. Vi kommer til å legge ut små etterlysninger etterhvert som vi får inn. Håper dere ser på dem og prøver å hjelpe oss med å løse dem. Særlig håper jeg dere vil prøve å hjelpe meg å finne den norske sjømannen som etterlyses fra Nederland. Kjenner du noen som har seilt på Rotterdam på 1970-80 tallet, kanskje på en Berge-båt, så spør dem om de drar kjensel på mannen på bildet.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *