Kjøp Tore på Sporets eksklusive T-skjorte?

Benja_3223[1]

Vi har fått inn en god del ønsker fra dere om å få kjøpe Tore på sporets  eksklusive T-skjorter. Mange har da også allerede sikret seg skjorter. Vi har fortsatt en del skjorter på lager, som vi kan selge. For å sikre deg en slik er det viktig at du følger våre «retningslinjer»

Vi har følgende skjortestørrelser: 10-12 år,  S  , M,  L,  XL,  XXL.  Prisen er kr 150 for 1 stk.  300 for 2 stk, 400 for 3. Da er porto og alle omkostninger inkludert. Det du gjør er å sende oss en mail med din bestilling, navn, adresse, antall skjorter og skjortestørrelse. Samtidig, eller helst først, må du betale inn riktig beløp til vår bankkonto nr :   5083 06 74168

Når vi ser at din betaling er inn på konto, blir skjorten/skjortene sendt deg i posten. Merk at det kan hende at det kan bli forsinkelser i tilfelle noen størrelser blir utsolgt. Da må vi bestille på nytt, noe som fort kan ta en uke eller to.

baby.09_(29)[1]Bilde: Tore på sporets skjorter kan brukes til det meste…

Vi driver egentlig ikke med salg, dette er bare noe vi gjør for våre trofaste tilhengere, som en takk for god støtte. Om det ikke er den samme som bestiller skjorte som betaler, må du sende oss en melding om dette. Ellers sitter vi med en betaler, men ingen bestilling.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Kjøp Tore på Sporets eksklusive T-skjorte?

  1. andrea hovstein kruken sier:

    Har du flere t-skjorter igjen,Tore?:) Jeg vil gjerne ha to!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *