Har du en etterlysning til bloggen?

LOGO til paasyn svhv

Har du noen du vil etterlyse på Tore på sporet-bloggen? I så fall må du sende meg en mail med alle de opplysninger du har, samt gjerne bilder. Ikke legg ut etterlysninger på bloggen selv. Vi ønsker å ha kontroll på hva som legges ut her, som dere sikkert forstår. Dessuten blir du mye mer synlig om du kommer på skikkelig «spalteplass» og ikke bare som en kommentar til en annen artikkel.

Som dere sikkert har lagt merke til, så har vi med jevne mellomrom lagt ut seer-etterlysninger her på bloggen. De fleste av dem har det kommet inn svar og løsninger på, mens noen fortsatt er uløst. Men vi både tror og håper på løsninger også på disse. Bloggen er stedet for de «mindre» etterlysninger. Der vi etterlyser folk i Norge. Det kan være venner, slekt, klassekamerater, arbeidskompiser, redningsmenn, ja alt mulig. Leter du etter noen er selvsagt «Tore på sporet-sidene» stedet. 

Men som sagt, send etterlysningen på en mail til meg. Adressen er som vanlig : tore@nrk.no    Har du digitale bilder, enten av den du etterlyser, av deg selv eller noe annet relevant, så er det flott. Da blir din etterlysning mer synlig. Og tjenesten er gratis, selvsagt. Og om du vil være med oss å lete som Tore på sporet-detektiv, så er det hyggelig også.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *