Fortell oss din "Tore på sporet" historie.

svart

Har du en «Tore på sporet-historie»?  Der du har vært detektiven ? Der du selv fant den du hadde savnet lenge? I så fall vil vi gjerne høre din historie og legge ut noen av dem her på bloggen. Vi premierer selvsagt de historiene vi bruker.

 

Vi mottar ofte brev og mailer fra folk som forteller at de er blitt inspirert av det de har sett på Tore på sporet. Av de menneskene som har vært med på fjernsynet. En dame hadde tatt mot til seg og tatt kontakt med en halvsøster hun visste hun hadde, men aldri hadde turt å kontakte. En mann ringte meg og sa han nå hadde fått mot til å ta kontakt med en sønn som han aldri før hadde snakket med. Fordi han hadde sett noen andre gjøre det i Tore på sporet.

Har du en fortelling ala Tore på Sporet? Som kan gi andre råd og inspirasjon? Send den til oss, så kan vi legge den ut på bloggen og inspirere andre. Om du vil være anonym i historien vi legger ut, så er det helt greit. Men du kan ikke være anonym i det du sender inn til oss. Der må vi ha fult navn og adresse. Det beste er selvsagt om du kan fortelle en historie med fult navn og gjerne også bilder. Husk å få klarsignal fra alle involverte.

Små eller store historier om hvordan du fant igjen noen du var glad i. Du kan enten sende den på mail til tore@nrk.no eller brev til Tore på sporet, 7005 Trondheim. Prøv å ikke gjør det for omfattende.Vi kan bli nødt til å redigerer om det blir for langt. Men vi premierer deg som får din historie på bloggen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Fortell oss din "Tore på sporet" historie.

  1. nanct diana larsen sier:

    Hei jeg har tidligere sendt et innlegg til deg .Ønsker svært gjerne at du kunne ha sett på saken min. Med hilsen N.diana larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *