Ser Tore på sporet i hele verden!

DSC_0822Bilde: Også her i Sør-Korea har Tore på sporet faste seere via internett

Tore på sporet sees av mellom 1 og 1,2 millioner mennesker i Norge. Men visste du at vi takket være internett og satelitt også har seere i mange andre land verden rundt? En uoffisiell undersøkelse på vår facebookside viser at vi iallefall har seere i 19 land!

Vi har sett på responsen at vi har seere i andre land enn Norge. For å finne ut om Tore på sporet sees i flere land enn i Skandinavia, la vi ut en uoffisiell undersøkelse på vår facebookside, der vi spurte hvor folk så programmet fra, om de ikke bodde i Norge. Svarene etter bare en kveld er overveldende og viser at vi har seere i minst 17 land verden rundt, i tillegg til Norge.

Av de svarene som er kommet inn, viser det seg at mange ser programmet i Spania. Men vi har også seere i nabolandene Sverige og Danmark. Videre på lista følger: Canada, England, Ungarn, Island, Færøyene, Kypros, Tyskland, Skottland, Sør Korea, USA, Portugal, Thailand, Slovakia, Australia, Litauen og Sveits. Ny teknologi gjør altså dette fult mulig. Vi skal oppdatere denne listen etterhvert som vi får inn svar. Vil du lese mer, gå til vår facebookside. Håper også at du som leser dette, og er en av seerne i utlandet, legger igjen en hilsen her på bloggen også. Det er spennende for oss andre å lese 🙂

DSC_1249Bilde: Også i ferielandet Spania har vi mange seere

Dette innlegget ble publisert i Ris og ros. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *