Vil samle inn penger så Malfryd og Tamara kan møtes igjen!

DSC_1257

Mange ble rørt over å se det hjertelige møtet mellom Malfryd Biekkola og hennes søster Tamara i søndagens sending (bildet over) . Det inderlige møtet, den voldsomme gjestfriheten og ønsket om å kunne møtes igjen, har fått flere seere til å ringe redaksjonen fordi de vil gi penger til Malfryd, så hun kan besøke søsteren en gang til.

Flere seeree henvendte seg til redaksjonen mandag og tirsdag, og ønsket å gi penger til frelsesarmesoldat Malfryd Biekkola i Vardø, slik at hun kan reise tilbake til Sjadrinsk i Russland, for å kunne besøke søsteren Tamara enda en gang. I programmet sa Malfryd at hun håpet av hele sitt hjerte at hun en gang kunne komme tilbake til søstren og familien sin i Russland, men at hun desverre nok ikke hadde råd til den lange reisen. Dessuten trengte hun en tolk.

DSC_1281

Bilde: En lykkelig norsk-russisk familie.

Dette synes mange seere er for galt. Nå ber flere, både i telefonen og her på bloggen, om at de kan få være med å betale for denne reisen. De lurer på om det finnes en reisekonto de kan sette inn penger på. Vi har snakket med ledelsen her i NRK, og svaret er at slike ting kan ikke NRK ta initiativ til.  Men hva privatpersoner selv foretar seg etter et program, legger ikke NRK seg bort i. Så om initiativtakerne selv oppretter en reisekonto for Malfryd og Tamara, så står de helt fritt til å gjøre det. Mye tyder på at det kommer til å skje.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *