Hvor er Annamarias Cubanske pappa?

Annamaria.portrettAnnamaria Gutierrez  (32) er født i Ungarn, av ungarsk mor og cubansk far. I dag bor hun i Stavanger med norsk mann og egne barn. Selv om livet er godt i nå, bærer Annamaria allikvevel på et sårt savn. Hun vil finne faren hun aldri har møtt. 

Annamaria Gutierrez ble født i Ungarns hovedstad Budapest i 1978. Faren var en cubansk mann som mora hadde et lengre forhold med da han befant seg i landet for å studere. Men Annamaria ble født først etter at faren var reist tilbake til Cuba igjen. Han kom aldri tilbake, selv om mora ofte sa til Annamaria at han ville komme på besøk. Faren skrev ofte brev, men da Annamaria ble tenåring sluttet også brevene å komme fra Cuba.

DSC_1341

Da Annamaria ble voksen, flyttet hun til Stavanger og Norge. Her ble hun gift og fikk barn selv. I denne perioden kom savnet etter en pappa tilbake for fult. Hva var det egentlig som skjedde med faren på Cuba, siden brevene sluttet å komme? Alle forsøk på å komme i kontakt med faren mislyktes. Tilslutt skrev Annamaria et brev til Tore på Sporet.

I søndagens Tore på sporet på NRK 1 kl 20.15 (Merk tiden), får du møte Annamaria som til daglig er leder for humorfestivalen i Stavanger. Du får høre hennes historie og bli med i jakten på hennes far på Cuba. Vi lover en sterk og følelsesladet historie.

DSC_1378

Tore Strømøy drar til Cuba for å lete etter Annamarias pappa.

Dette innlegget ble publisert i Programomtaler, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Hvor er Annamarias Cubanske pappa?

  1. Jenny sier:

    Dette blir spennende! Gleder oss, Tore!

  2. jenny sier:

    dettte blir et spennende program;)gleder meg til søndag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *