Den svenske sjømannen er død

Horn CrusadeDet var fra dette skipet, Horn Crusader, den svanske sjømannen falt overbord. (Vi har fått dette riktige bildet tilsendt fra Sigurd Østervold.)

Sist lørdag etterlyste Gisle Løhre Johansen en svensk sjømann som hans far reddet på havet utenfor California i 1962, da mannen falt overbord fra skipet Horn Crusader. (Se artikkel lenger ned på siden) Mange har skrevet til oss, og mange har forsøkt å hjelpe Gisle med å finne svensken. Nå har en av våre seere, Reidar Kjøsnes fra Tydal i Sør Trøndelag, funnet mannen. Men som det går fram av mailen under, døde han for en del år siden:

«Jeg søkte på nettet i den svenske telefonkatalogen og fant der en Per Svahlin som bor i Arboga. Jeg ringte ham, og han sa da at det var hans fars bror, som het Per Olov Svahlin, som var den som dette gjaldt.  Han kjente godt til denne historien om onkelen, som senere ble sjøkaptein. Men onkelen døde av hjerteinfarkt for ca. 7 år siden.Så der ender vel denne letinga. 

Med hilsen,  Reidar Kjøsnes»

Tore på sporet -redaksjonen takker Reidar og alle dere andre som har bidratt i denne letingen. Vi er imponert over hvor flinke dere er, og vil derfor legge ut flere etterlysninger allerede i dag. Så får vi se om noen av dere klarer å løse disse også.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Den svenske sjømannen er død

  1. knut tangedal sier:

    fantastiske programmer du har tore, det ligger nok mye arbeid bak, det er så godt å sjå at det ender så godt, at du finner det du leter etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *