Over 1,2 millioner ser Tore på sporet

DSC_0898

Forrige søndag så i overkant av 1 millioner nordmenn Tore på sporet og historien om koreanske Kang som lette etter sin sønn i Norge, på direkten. Men på grunn av ny teknikk, nye muligheter, og nye vaner er antallet som har sett denne episoden minst like høyt som i «gamle dager» da Tore på sporet ratet over 1,2 millioner.

NRKs målinger viser nemlig at Tore på sporet også er ett av de mest sette programmene på Nrk’s nett tv. Mange ser også programmet på internett fra andre land, og på tv via satelitt. Vi har mottatt mailer fra folk fra blant annet Kypros, Israel, Sverige, Spania, Danmark, England, USA og Australia som forteller at de følger med på nettet/tv når sendingene går. Dessuten forteller mange at de med de nye opptaksmulighetene tar opp programmet og ser det senere om de ikke kan se det søndag kveld. Både reprisen på NRK2 mandag og på NRK 1 lørdag ettermiddag trekker mange nye seere. På den måten er det tilslutt langt over en million seere som hver uke får med seg episodene av Tore på Sporet.

Dette innlegget ble publisert i Medieomtale, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Over 1,2 millioner ser Tore på sporet

  1. Jackie sier:

    Jeg sitter i England og ser hver episode på nett-tv! Fantastisk at man kan følge med selv om man ikke er i Norge! Må også få rose kvaliteten på nrks nett-tv, den er kjempegod! Ingen skurring eller uklarhet her nei 😀

  2. Liv Thorbjørnsrød sier:

    Jeg ser Tore på sporet hver søndag her i Danmark. Det er bare sådan et godt program. Vi har et lignende her i Danmark, som hedder Sporløs, men det kan slet ikke måle sig med det norske program.
    Flot og godt.

  3. Jan S. Krogh sier:

    Også her i Vilnius i Litauen følger vi med på Tore på sporet. Det er særlig etterforskningsmetodene som er interessante for mitt vedkommende, siden jeg driver med slektsforskning.
    Når kommer «Tore på spøret» neseduk??? Det må jo være et utrolig godt spinn-off-produkt!! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *