Eurovision Supertechnical Contest

Hvert år er det alltid en ting som repeteres årets etterpå. Vanligvis er det en type låt, men i år er det bruken av visuelle effekter som ar tatt helt av. Og skylden for det må nok denne karen ta hoveddelen av:

imageHviterussland sin kar Ivan hadde ønske om å opptre naken med en ulv. Og det ønsket fikk han oppfylt, dog i en visuell versjon og ikke i levende live. Nummeret hans er en formidabel orgie i bruk av visuelle effekter og han opptrer med seg selv noen ganger i løpet av låten. Dette blir en teknisk overdose og man kan nesten lure på hvilken konkurranse noen av årets deltagere egentlig tror at de deltar i. Låten er grei nok den, men forsvinner litt i alt det visuelle.

Serbia og artisten Sanja drar det hele ned til ett «normal» nivå og har en god gammeldags fremføring. Her er det 6 mennesker på scenen som står for fremføringen og ikke en haug med tekniske ting. Og dette gjør hun veldig så bra. Hun synger sterkt og fantastisk og lager ett show som fremhever låter. Kan ligne litt på det showet vi så da Serbia vant tilbake i 2007. Jeg håper inderlig at det er dete som vil falle mest i smak hos publikum rundt omkring i Europa,

Irland og deres våpendrager Nicky holder seg også på ett normal nivå i fremføringen. Han stiller med band på scenen, men om det er så lurt er jeg ikke helt sikker på. Sangstemmenen hans er ikke all verden og hele fremføringen blir stillestående og intetsigende. Her må sjarmefaktoren skrus opp flere hakk skal dette komme noen vei i konkurransen. Låten selv er fengende så et holder så det er ikke det som mangler.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.