En reise på en rosa sky

Det er meget mulig at dere tror at det å være inne på Grand Prix-arrangementet er en lang reise på en rosa sky:

image

Vel, det er det i grunn ikke da, stordelen av dagen er det øvinger og pressekonferanser hele dagen så man prøver så godt man kan å få med seg begge.

Makedonia stiller med ett kjent fjes Kaliopi, i hvert fall for oss Grand Prix-fans, hun deltok også i 2012 og kom på en 13.plass. Denne plassen har hun stor mulighet til å forbedre spør dere meg. Nydelig ballade i den balkan-stilen mange etterhvert har blitt vant til og blitt kjær i. Hun synger upåklagelig og kan det med å levere en låt på scenen. Dette kan vi absolutt like.

Litauen stiller med Donny som også deltok i finalen i Baku i 2012 og fikk ett fattig poeng mindre enn Kaliopi fikk og kom da på 14.plass. Er vel ikke like sikker på at han klarer å gjenta den bedriften. Hans låt mangler det lille ekstra, både når det gjelder selve låten og når det gjelder fremføringen. Her må det jobbes skal dette ha noen sjanse. Det hele blir for anonymt og det spørs om ikke urinblæren får jobbe hos enkelte under dette nummeret.

Australia er sist ut og artisten Dami levner ingen tvil om at dette landet med bare 2 deltagelse i ermet vet hva de skal levere. Upåklagelig låt, upåklagelig sangrøst og uåklagelig kostyme. Sterk låt og når varene leveres på ett sånn nivå frembringer det ett smil på min munn. At dette var første øvelse så vi helt klart da de gutta som midt under sanger skal løfte henne ned fra ett podium ble med i TV-bildet. Det vil dere slippe å se neste torsdag.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.