Ny dag nye muligheter

De som måtte tro at vi Grand Prix-fans nå etter Agnete sin exit sitter rådløs og rådvill tilbake tar helt feil. Og vi trenger ikke sove på hva vi skal gjøre nå.

image

Naturligvis skulle vi mer enn gjerne ha hatt Agnete å heie på i finalen i morgen, men Europa ville det andreledes. Men, saken er at vi er fans av TV-programmet Eurovision Song Contest eller Melodi Grand Prix som vi i Norge kjenner det likegodt som. Og ikke nødvendigvis av Agnete og låten hennes. Men, vi heier og støtter den norske artisten uansett om hva vi måtte mene om låten.

Heldigvis kan det virke som om det fleste som har kommentert gårsdagens resultat mener at det var urettferdig at Norge røk ut. Agnete gjorde sakene sine så godt man kunne forvente av henne og når innsatsen hennes ikke falt godt nok i smak for hennes europeiske og australske dommere så er det ikke mye man kan få gjort.

Det faktum at Agnete var fornøyd med sin egen innsats og gikk smilende hjem etter tapet er seier nok i min bok Det norske publikummet sendte Agnete til Stockholm med overvelde stemmeovertall og hun gjorde så godt hun kunne.

Uansett Norge sin ferd i Eurovision er over for i år, men hovedseilasen går av stabelen i morgen kveld og alle fans har garantert noen låter de vil heie på. Første gjennomkjøring er i gang, åpningsakten er kul, gled dere til den.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.