4 første låter dag 3 – 2016

Men våren trer frem i all sin glorie utenfor, sitter vi ihuga fans inne hele dagen her i Gloden:

imageRiktignok sitter vi ikke inne på Globen, men i en god gammel ishall som heter Hovet.

Latvia og artisten Justs starter denne semifinalen med en ganske så funky låt. Dette svinger det av og ikke noen tilfeldig valgt spør dere meg at han får åpnet ballet neste torsdag. Han er helt alene på scenen og klarer sånn passe bra å fylle den også. Litt mere tilstedeværelse i TV-skjermen må nok til dog, det satser vi er på plass neste gang han øver.

Polen var veldig høyt på bettinglistene, men så vant «feil» låt og de raste nedover de samme listene. Michal synger en sterk ballade og har stemmen til å gjøre det. Han har valgt å ha med seg full kvote på scenen med noen som faker at de spiller fiolin, cello og piano. Kan ikke akkurat si at det hever fremføringen så mye. Og bare så det er sagt, jeg synes vel at den låten det polske folket valgte var rett låt jeg da.

Sveits og artisten Rykka har valgt å farge sitt blonde hår mere sølvgrått. Da står det i stil med kostyme hun har på seg. Jeg liker slike type låter som har melankolske undertoner, men har vel en stygg følelse at jeg er passe alene om å gjøre akkurat det. For mange har dette tissepauselåt skrevet over hele seg, og selv om hun har kanadisk bakgrunn og opptrer barfotet så hjelper ikke det henne i år er jeg redd. Kan fort ryke ut denne ja.

Israel avslutter dagens første bolk. Hovi har en stor stemme og det får han vist oss i fulle drag. Dette er rett og slett storslagent og ett prakteksempel på at rett artist kan gjøre underverker med en ikke alt for spennende låt. Og når man synger om stjerner så gjør man jo jobben for de som lager det visuelle passe lett. Her var det veldig mye som stemte allerede ved første gjennomkjøring.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.