Teknikken er med oss

Så var heldigvis lyden tilbake og man kan faktisk vurdere låtene fullt og helt. Noe man lurer på hvert år er hva som er gratis på pressesenteret. Så langt er det kaffe/te og vann som man må tappe på en egen vannflaske man har fått.

imageTre nye land har øvd og det er tydelig at mange land bruker første prøve til å prøve seg fren til hvordan nummeret skal bli til slutt. Så hvis mine meninger om låtene er litt lunkne skyldes det helt sikkert det, for så lite inspirerende tviler jeg på at de enkelte artistene vil at låten sin skal oppfattes.

Kroatia sin artist Nina stiller i en kreasjon som ligner på en overdimensjonert kimono, det kommer av og under der hadde hun vanlige klær. Der kan vi anta det kommer noe vakrere når det blir alvor. Dette er en sterk låt, men fremføringen var overraskende tamt og intetsigende.

Og når vi snakker om intetsigende Nederlandske Douve har en gladlåt som har alle elementer til å gi oss godfølelsen. Akkurat i dag var dette en åpenbar tissepausekandidat. Her må det mye skjerpings til.

Iveta fra Armenia derimot var skikkelig fit for fight. Hun leverte varene og med såpass lite klær på seg som hadde så kan akkurat  det tolkes flerer veier. Men, hun vil levere uten tvil og stylisten i meg håper hun oppgraderer den sorte badedrakten sin noen hakk.

To land gjenstår og det er to land som mange mener vil ende på hver sin ende av resultatlisten og det er San Marino og Russland.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.