Teknikken er ikke helt med oss

Finland var først ut, catchy og funky låt, men mulig det er tidlig på morgenen for Sandhja for det var veldig lite sprut over fremføringen hennes. Hun sliter veldig med å få frem partyfølelsen fremføringen desperat trenger. Vi håper at dette bedrer seg.Men, på pressekonferansen var humøret på topp.

image

Vi fikk høre 10 sekunder av låten til Hellas så forsvant låten. Og den har knapt nok vært tilbake, vi fikk allernådigst 1 minutt av den moldovske låten og bittelitt av åpingen til Ungarn´s låt. Så litt vanskelig egentlig å bedømme låtene da.

Hellas har vel ett ganske så rent og stilfult fremtredende, men egentlig veldig gammeldags i stilen. Fikk som sagt bare høre 10 sekunder så vanskelig å si noe om selve låten.

Moldova fikk vi høre siste minuttet av. Damen kan synge, men jeg håper ikke det er den beige kjolen hun hadde på seg nå hun skal ha på seg. Og hvis jeg ikke husker feil så må man ha på seg sceneskoene fra dag 1. Kjole og hvite joggesko er ikke bra, men hun har vindmaskin og astronaut på scenen.

Plutselig kom lyden tilbake og vi kan konstatere at Ungarn har en veldig bra låt og en veldig bra fremføring. Visuelt også veldig bra. Beste låt så langt i dag.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.