Søt slutt på dagen

Sånn litt ut på ettermiddagen er det vist vanlig at svenske tar seg en fika og det er rett og slett en kakebit. Og for de av dere som har gått tom for ideer på hva man skal pynte en brownie med, her kommer en gratis en, karamelliserte popcorn.

imageGodt smakte det faktisk. De to siste landene har øvd. Og tradisjonen tro så virkelig liker jeg en låt de fleste slakter langt inn til beinet.

San Marino var først en rolig låt som også ble utgitt i en disco-versjon. De følte at låten fikk best mottagelse i disco-versjonen og har sendt den til Stockholm. Mange mislikte låten til Serhat allerede i sakte-versjonen og syntes den ble enda værre i disco-versjonen. Vel, jeg liker begge versjonene og synes dette er god gammeldags maskindisco a la Amanda Lear. Noen må støtte de virkelig små landene i Eurovision og jeg tar gjerne den jobben.

Russland har lavest odds til å vinne. Dette blir nok imponerende, men det må øves. Overdrevent bruk av visuelle effekter, og det kan gå galt og det gjorde det. Da han «klatret» på en vegg tok han ett feil steg og datt ned fra hele greie. Han falt ikke langt og ble neppe skadet. Etter noen minutters pause var Sergey i gang igjen og denne gangen gikk alt bra. Det lyser definitivt vinner av denne låten. Og med enda mere øvelse kjemper vår store nabo i øst definitivt får krystall-mikrofonen som er den premien man vinner. (Sånn bortsett fra at man må arrangere hele greia neste år da….)

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.