Dag 6 og Norge skinner her nede

En av høydepunktene under ett Grand Prix-opphold er alltid den nordiske festen. Topp stemning og topp artister blir det alltid god stemning ut av. Her ett bilde av den norske gjengen:

imageDebrah Scarlett og Mørland sang, foruten en nydelig akustisk versjon av låten sin og en ikke mindre nydelig versjon av Faitytale. Dette var musikalske høydepunkt på kvelden sammen med den islandske artistens versjon av Euphoria.

Snakket litt med Debrah som er i rute med alt som skal skje den neste uken og hun syntes det var fantastisk å få være med på noe slikt.  Og hun så som vanlig helt stunning ut i klesveien. Den damen har stil de luxe.

Snakket også litt med koristene. De to som har vært med før syntes i grunn det var helt greit å ikke stå på scenen og måtte huske trinn og synkroniserte bevegelser når de også skulle synge. Men, de syntes litt synd på de to nye som måtte jobbe i det de kalte korist-graven. For hva skal man kalle det, det heter jo orkestergrav når de holder til utenfor scenen. Men, vet dere hva, til tross for at de er «gjemt» bort har de kostymer på seg. Hvis vi skulle finne på å vinne så blir de nok med på scenen og da kan man ikke ha på seg hverdagsklær.

I dag øver Norge for andre gang. De var 95% fornøyd etter gjennomføringen på tirsdag og i dag skal de siste 5 %-ene i boks. Vi gleder oss å se på øvelsen kl.12 i dag.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.