De fem midterste – dag 5 – 2015

En ny runde med låter og den billedsettes med det eneste av gratis mat som er sunt her:image

Estland er en av de store favorittene og dette er jo en småtrivlig låt, men artistene ser ut som om de er sendt på scenen med tvang og at dette er noe av det mest utrivelige de har gjort noen gang. Hvis de skjerper seg på det området kan dette bli bra, men dette fenger uansett ikke meg så de får gjøre sceneflørten sin uten min begeistring knyttet til den.

Makedonia er forsåvidt en kul og moderne låt, dessverre for dem får de ikke helt til å få flyten inn i låten sin. De virrer rundt på scenen og den tre amerikanske koristene de har brakt inn bringer lite ekstra verdi både til låten og fremføringen. Det skal sies at stemmemessig er dette absolutt akseptabelt og innenfor.

Serbia går for more is even more beautiful. Og det funker som bare juling og med oppsatt hår ble også helhetsinntrykket så mye bedre. Etter en rolig start tar dette helt av og fansen kommer til å gå berserk foran scenen er jeg helt sikker på. Og stor stemme på damen gjør dette til en stor opplevelse på alle måter.

Ungarn gir oss en enkel og grei og nydelig sang. Og for meg fungerer denne som bare juling. Det er så deilig å høre en rolig, rett fram sang som ikke trenger masse spesialeffekter for å fungere. Jeg vet at mange synes dette er drit kjedelig og jeg er vel redd at begeistring ikke holder til å få dem til å skifte mening.

Hviterussland sin låt er vel forsåvidt fengende nok den, men den klarer ikke å fenge meg spesielt mye er jeg redd. Fiolinspillere fra dette landet har gjort det skarpt i Eurovision før, disse skal nok få slite til å få spillejobb neste lørdag er jeg redd. Fremføringsmessig er dette tamme greier fra dette landet i grunn, mange som har tonet ned ting i år.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.