En svensk stjärne

Skal man bli svensk popstjerne er det jo kjekt å hete Robin Stjärnberg. (tok dere den?) Uansett han har akkurat startet sin siste øvelse før generalprøvene til finalen starter på fredag.

Robin synger den forholdsvis kjedelige låten sin veldig bra og det spørs likevel om han får like bra plassering som sist Sverige sang på hjemmebane. Det var 7.plass Roger Pontare fikk tilbake i 2000. Og jeg vet heller ikke om jeg liker den hvileløse vandringer rundt om kring på scenen. Passe rotete spør du meg.

Det tippes stadig heftig på hvilke 10 land som går videre i den andre semifinalen og denne listen er veldig hyggelig lesning for Margaret og all vi andre som heier på Norge:

Så får vi se om Latvia klarer samme bragden som Litauen gjorde i semifinale 1. De var også tipper på en klar sisteplass, men kunne peke nese til alle som ikke trodde på dem.

Storbritannia som er en av mine favoritter er gjør det veldig bra på scenen, hun har endelig skjønt at hun er med på TV, men det kostyme hun virker å ha planlagt å ha på seg, huffda.

Og i serien ting folk med andre hobbyer enn min kan finne på er jeg nå kommet til blomsterdekorering. Prøv denne hjemme dere:

Italia er siste mann ut, nydelig sang, og siden ikke plagsomt mye tilstedeværelse på scenen virket for Nederland i går er det mulig at dette også er greia for Italia. Mye mulig at dette blir den Big-5 låten som gjør det best i finalen.

Da er det pause til første gjennomkjøring av semifinale 2, gleder vi oss til det?

JA!!!!!!!!!!!!!!!!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.