Hu hei nå starter morroa for Norge

Da var semifinale 1 vel i havn og det var vel bare Litauen som var den store overraskelsen i går. Tror ikke mange hadde tippet de til finale. Og alle seks som røk ut var vel i grunn på kanskje-til-finale-listen i utgangspunktet. Vel, vel de får slikke sine sår og komme med noe bedre neste år. Litt oppsiktsvekkende at alle 4 ex-jugoslaviske land som var med i går røk ut. Vi får krysse fingrene for Makedonia og håpe at de klarer brasene i morgen.

Også veldig bra at mange «vanlige» poplåter gikk til finalen, det gir oss store forhåpninger om at vår egen frøken Berger også må jobbe på fredag og lørdag hvis dere skjønner hva jeg mener.

Første punkt på programmet i dag er at Big-5 og Sverige øver.

Spania er først ut, grei nok låt, syngedamen synger bra og bruker barfottrikset. Men, låten er altfor intetsigende til å i det hele tatt gjøre seg i dette sirkuset. Er redd de blir blant bunnfallet i år også.

Frankrike leverer også varene, men hva i all verden skal vi med enda mere intetsigende varer. De får nok Kjempe med Spania i bunnfallplasseringen.

Man finner jo på noen ting utenom Grand Prix-sirkuset. Arenaen ligger like ved et lekkert kjøpesenter. Noen av de styggeste bygningene i enhver by er parkeringshus. Men, det kan faktisk gjøres veldig lekkert:

Fargerikt felleskap kan men med sikkerhet kalle det. Og det er ikke mindre fargerikt inne på senteret:

Skulle neste tro jeg hade vært fargekonsulent her. Og vil man finne på noe spesielt for inngangspartiet sitt hjemme kanskje denne ideen jeg så på inngangen til en av butikkene kunne vært noe:

Siste land ut før det er lunsj er Tyskland og hun formelig spruter av innsatsvilje i gullkjolen sin. Men, å gå ned en trapp uten rekkverk elegant med høyhelte sko er noe hun fortsatt ikke klarer.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.