Enda flere god nyheter

Før om årene trakk man sin startposisjon i finalen på pressekonferansen etter den semifinalen man deltok i og gikk videre fra. Og før man dro til den aktuelle finalebyen hadde man allerede trukket startnummeret for de store landene + arrangørlandet.

Denne gang har man bare trukket startnummeret til Sverige og det ble nr.16. På pressekonferansene i dag har de 5 store trukket hvilken del av finalen de skal være med i. Spania, Frankrike og Tyskland skal være i første halvdel og Storbritannia og Italia i siste halvdel. Siden Sverige trakk startnummer 16 var det bare to ledige plasser i den delen av finalen.

På pressekonferansen i går etter første semifinale trakk de som gikk videre hvilken halvdel av finalen de skal synge i. Og det endte slik:

Og denne listen er gode nyheter for Norge. Hele 7 av de 10 landene trakk en plass i første halvdel av finalen. Det betyr at 7 av de som går videre fra semifinale 2 får starte i siste halvdel. Så Margaret har dermed 70% sjanse for å komme i den delen av finalen man vanligvis har lyst til å være i.

Nå skal riktignok svensk TV bestemme hvilken startposisjon man endelig får og den spenningen får vi leve med til fredag morgen. Men, vi får håpe på mye velvilje fra svensk TV da.

Nå skal jeg kose meg med første gjennomkjøring av semifinale 2. Skal ikke kommentere låtene nå, men min reaksjon på Norge klarer jeg ikke la vær å komme med.

Margaret gjennomfører sine prøve storlagent, dette går veien.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.