Nå braker det snart løs

Det har blitt ettermiddag og nå braker det løs med første gjennomkjøring av semifinale 1. Denne skal jeg se på TV-skjermene her på pressesenteret. Jeg har nemlig tatt en radikal beslutning. Jeg skal IKKE inn i hallen før første semifinale i morgen kveld. Vil bare rett og slett ha noe som er nytt så det blir litt spennende hvordan salen og scenen er live.

Siden de svenske arrangørerne har vært snille og ikke har første gjennomkjøring før 17:00 så ha vi nesten hatt en hel fridag. Og det er mange fine butikker her i Malmø for å si det sånn. Og vår egen Margaret ble observert på en av byen uterestauranter, kjekt med fridag for henne også.

Her på pressesenteret er det mere aktivitet en det har vært hittil:

Artistenes garderober er vegg i vegg med pressesenteret og vi kan høre dem varme opp stemmene sine. Hører akkurat nå Danmark.

Det vises film fra mange land for å lede oss til Malmø i åpningssekvensen og Norge er med! Og ikke overraskende er det Loreen som får æren av å åpne showet, sammen med et barnekor. En litt nedtonet og flott åpning på dette showet.

Tror sminkedamen til Petra Mede er syk i dag, hun ser IKKE bra ut uten sminke. Hun ser faktisk ut som at hun nettopp har stått opp jo.

Heldigvis plager hun oss ikke med mye oppstartsprat, det er forholdsvis rett på lateen og bra er det.

Postkortene er fra artistenes hjemland og inkluderer også dem selv. Kjekt å slippe all turistreklamen.

Da var fremføringen av lateen ferdig og ingen av artistene gjorde seg bort på denne gjennomføring, så klapp på skulderen til alle 16 landene. Neste gjennomkjøring er den såkalte juryfinal der juryene i deltagerlandene ser på og nå gjelder det faktisk å levere varene. 50% av stemmene de får avgjøres i kveld.

Neste gjennomkjøring skal jeg gjøre en full bedømming av alle låtene så følg med. Og andre lar seg bare rive med i stum beundring av det som skjer her nede:

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.