Hjemme er alltid best?

Sverige er hjemmefavoritt og han gjør slett ikke noen dårlig figur på sin øvelse. Han synger bra og har endret en god del i showet sitt og det er ikke til det bedre. Det blir for rotete og dessuten synes låten er kjedelig og bråkete jeg da.

Og for de av dere hobbysnekkere som ønsker andre utfordringer etter å ha bygd portalen jeg viste i går, her er et enda mere kunstferdig stykke trearbeid:

En kan vel være glad for at dette ikke kan kjøpes på Ikea, det hadde vært ett sant helvete å sette sammen.

Storbritannia har en helt nydelig låt i år og Bonnie gjør ikke skam på låten. Sterk fremføring, synd at fremføringen muligens kan bli litt kjedelig. Du er på TV, ikke en lokal konsertscene.

Det er sikkert noen som lurer på hva vi i granskauen gjør i to uker på internasjonal finale. Kjekt da at vi har litt granskau inne på pressesenteret:

Italia er siste land ut med øvelser. Han har valgt mottoet «det enkle er oftest det beste». Fremragende fremføring av en av årets nydeligste låter. Og når det drar seg til ser han kanskje inn i kameraet også. Men, meget stillestående fremføring og han er helt alene på scenen.

Nå er det åpningsfest neste.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.