Steinkjer here we come

Nok en gang får en ny by får gleden av å ha Grand Prix-sirkuset på besøk. Trivelige trøndere lager nok fin stemning i salen.

Oh yes Jenny Skavlan har supersexy kjole – her ruller jeg første terningkast og skal vi si 5+, må jo ha litt å gå på. Og Erik er fin tøyet han også.

Veldig kul scene også så dette tegner bra dere.

Over til låtene:

Melodi 1 – Vidar Busk

Sang 4 – Fremføring 4 – Kostyme 5

Fengende start på låtene, dette er en gladlåt og den fenger meg.Vidar er muligens litt «sløv» på scenen, det kunne sprutet litt mere av han. Men, kul jakke det skal han ha og gitaren hadde han pynta også.

Melodi 2 – Carina Dahl

Sang 3 – Fremføring 5 – Kostyme 4

Det synges om søvngjengeri og sangen var vel i grunn en smule søvndyssende. Låten klarer ikke helt å ta av, selv om den har likbare elementer. Kjole var en smule too much business for min smak.

Melodi 3 – Tom Hugo

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 4

Deilig og sommerflørtende start på låten. Og den suser videre i samme deilige stil og Tom Hugo gjør en fin figur han. Kan vel muligens bli litt repeterende i lengden, men det kan vi leve med. Kul jakke han også.

Melodi 4 – Gromth

Sang 6 – Fremføring 5 – Kostyme 5

Dette er rett og slett bare 100% dødskult. Jeg er skap-metalliker det er helt klart. Og melodien er storslagen og all kan synge. De er litt tam på scenen, men ellers er dette full klaff.

Melodi 5 – Julie Bergan

Sang 3 – Fremføring 5 – Kostyme 2

Kraftfull stemme på jenta, men jeg synes vel at låten er en smule masende. Og hva er det med den «unnskyld utrykket» kjerringkjolen?. Beklager, her var det lite å like dessverre.

Melodi 6 – Mimi Blix

Sang 5 – Fremføring 4 – Kostyme 6

Så er det party og madame Blix klarer å lage party nesten. Låten er litt tam til tider. Og hun gjør muligens smart i å overlate mesteparten av dansingen til danserene sine. Og uten tvil kveldens lekreste kjole.

Melodi 7 – Datarock

Sang 5 – Fremføring 5 – Kostyme 4

Begynner som god gammeldags discofunk, men verset er forunderlig tamt i forhold til refrenget. Fremføringen er også passe tam, så ble ikke helt overbevist her dessverre. Men, grilldressen var ikke overraskende da.

Da skal det tippes hvilke 3 som går videre. Tror det blir en smule vanskelig å gjette, men jeg prøver da.

Jeg tipper på Vidar Busk, Tom Hugo og Gromth jeg, tror dessverre forhåndsfavoritten Datarock skuffet her.

På tredjeplass kom Vidar Busk, en rett på meg. Fortjent etter min mening. Og sprudler mere i reprisefremføringen sin.

På andreplass kom Datarock, der tok jeg feil gitt. Folket var i discohumør i kveld. Litt mere sprut i denne fremføringen også.

Og da går førsteplassen til Gromth, veldig fortjent og min favorittlåt i kveld. Dette er bare så bra og megakult. Kvelden er reddet.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.