Gratulerer med dagen Nora

For de av dere som ikke vet det så er faktisk vår første Grand Prix-dronning Nora Brockstedt 90 år i dag.

Jeg håper at det blir markert på sendingen senere i kveld. Uansett fra dypet av mitt og alle andre Grand Prix-fans hjerter ønsker vi henne til lykke på den store dagen.

Over til dagens andre høydepunkt. En ting er å høre låtene i innspilt versjon, noe helt annet er å se og ikke minst høre dem live på en scene. Her vil det komme overraskelser både i positiv og negativ retning. For artistenes skyld håper jeg på mest positivitet da.

En liten forhåndsvurdering av kveldens syv duellanter:

Vidar Busk – fresk åpning på dagens show og en kar som har store muligheter for å ta seg til en finale. Og med opptil flere Spellemannspriser på hylla er dette en kar som kan stå på en scene og levere varene.

Carina Dahl – Jeg likte den forrige GP-låten hennes jeg, her er hun i en litt mere «moden» versjon, liker dette også, men tror dessverre at det ikke vil holde hele veien inn.

Tom Hugo – Bra at noen fortsatt synger på norsk og han har en engelsk versjon av den i tilfelle liksom. Liker låten veldig bra og han er også en kandidat for Oslo-billett.

Gromth – Spennende blanding av metal og opera og i mine ører funker dette til tusen. Så gjenstår det å se om det funker i de tusen hjem. Håper det, men er ikke sikker dessverre. Kan bli litt for mørkt dette.

Julie Bergan – Talentfull jente med en ikke like talentfull låt. Grei nok i grunn, men tror nok denne drukner litt i det sirkuset Grand Prix tross alt er.

Mimi Blix – Likte hennes forrige GP-låt sådær og synes vel at denne er noen hakk bedre. Forhåpentligvis har hun vokst som artist og fremfører siden sist, det var vel en smule stivt dansemessig sist. Tror hun er den jenta i kveld som har størst sjanse til avansement.

Datarock – De må finne seg i å ha et vist favorittstempel i kveld, men slike ting skal forsvares dog. Alltid en fare for at «alle» tror at en låt går videre og så glemmer man å stemme på den. Uansett dette er kveldens absolutte partylåt og sikreste kort.

Tok en kjapp titt på Itunes-listen og der er det bare Julie Bergan på en passe beskjeden 39-plass som har gjort seg gjeldene. Kanskje flere av låtene tar seg inn der når de har vært på skjermen i kveld?

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.