Nye katter på gang

7 nye katter er sluppet inn i årets Grand Prix-kattegård. Det er ikke så veldig mange rasekatter her, men desto mere bakgårdskatter. Og det er i grunn ganske så OK.

Delfinalen på lørdag tror jeg kan bli spennende spesielt når den låten som kommer på tredjeplass ropes opp først. Mens det var herrenes aften forrige uke tror jeg damene tar grundig revansj til helgen.

Annsofi og Margaret Berger tror jeg er de jeg ville hatt satset penger på hvis jeg var gambler. Men, som jeg sier til kjedsommelighet, det skal leveres på scenen. Akkurat nå er det låten til Martin Blomvik jeg har som personlig favoritt. Dessverre er, historisk sett, rap og Grand Prix en heller dårlig kombinasjon. Men, dårlige trender er til for snues, så lykke til med den oppgaven. oppgaven.

Sist lørdag savnet jeg skikkelig sprut fra de deltagene artistene, jeg håper at denne utgaven av artister skal skinne og trøkke på en smule mer.

Kjekt å lese at flere av årets låter nå tas opp av radiostasjonene og spilles på radio. Dette liker vi og hvem vet, årets største Grand Prix-hit har vi kanskje ikke hørt enda.

Og til slutt, bør ikke Hanne Sørvaag snart hevne det faktum at Ben Adams allerede har hatt to låter med i år? Vi vil jo hun skal være Grand Prix-Hanne og ikke Skal Vi Danse-Hanne.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.