Flagrende gevanter

De fleste Grand Prix-år er det nesten alltid en ting som går igjen i mange kostymer og i år er ett høydare-trenden flagrende gevanter. Og her har likestillingen nådd veldig langt, mange mannlige artister som «flagrer».

Se bare på dette bildet av Loreen:

Flott ikke sant? Og akkurat slik er det Loreen vil utrykke seg i denne låten, det var i bunn og grunn hovedbudskapet i dagens pressekonferanse. Ellers må jeg si at jeg ikke helt klarer å bli kvitt den stygge følelsen jeg har av at Sverige IKKE kommer til å gjøre det så bra. Det kunstneriske uttrykket de har valgt i sin låt kan bli en stor smule litt for sær for den ordinære TV-titter er jeg redd. Jeg håper jo fra hele mitt hjerte at jeg tar fullstendig feil i disse antagelsene da.

Ellers er det veldig mange land som er på tynn is kostymemessig og de av dere som har vurdering av kostymer som ett av hovedpunktene i en flott GP-fest har en fremragende uke å se frem til. Har en stygg følelse at latteren kommer til å sitte løst under enkelte bidrag. Skal være så grei at jeg avholder meg til å fremheve enkelte land, vent og se! Men, jeg klarer ikke å la være å vise ett bilde av det tyrkiske bidraget da:

Dette kan jo sees på som en alternativ måte å tørke laken på, spesielt mandig kan det vel knapt nok kalles. Vel kostymet til deltagerene er jo også en del av underholdningen, av og til litt for underholdende kan man si.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.