Flott norsk fest

At Norge er rik på grunn av olje er ikke akkurat en nyhet. Og i går ble litt av den rikdommen spandert på en flott ambassadefest i det filharmoniske huset i Baku. Et kjempeflott hus, med svær veranda med flott utsikt.

Og som den gode nordiske nabo vi er inviterte vi alle våre venner og som de gode vennene de er kom de også. I tillegg var det diplomatiske korps i Baku på gjestelisten.

Det var vel rundt 500 stykker til stede som kunne nyte godt av norsk og aserbaidjanske delikatesser. Og med masser av deilig vin var det stor enighet om at dette var en flott fest.

Konserten til Alexander Rybak ble dessverre en liten skuffelse. Og det skyldes ikke Alexander, men en totalt hjelpeløs udugelig lydmann. Makan til dårlig lyd skal du lete lenge etter.

Det var ikke så mye presse og fans tilstede så vi som var der hadde forholdsvis enkel tilgang til artistene så jeg måtte jo gå bortom årets største favoritt Loreen. Og når hun kommenterer Moods of Norway buksen min og sier den er kjempekul, så liker man jo ikke damen noe mindre.

I dag skal forøvrig Loreen øve, så det er i grunn dagens høydepunkt, pluss at de 5 store og Aserbaidsjan skal i ilden for første gang. Sabina sang på den norske festen i går, vel sang og sang, vi konkluderte med at det høyst sannsynlig var playback.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.